IMG_5593
3 maart 2026 - Trivandrum, India
Deze foto werd gemaakt op 3 maart 2026 in Trivandrum, India met een Apple Iphone Se (3rd Generation).
3 maart 2026 - Trivandrum, India
Deels komen jullie op zelfde plekken, is er nu veel veranderd is of toch veel min/meer hetzelfde gebleven? mij viel de laatste keer in Guatemala op, dat de ontwikkelingen eindeloos traag verlopen. Enfin, over twee jaar mogen jullie het opnieuw gaan vaststellen.
Wèl is er de Über; 'n geniale verplaatser; ook vaak gebruik van gemaakt.
En dan altijd ook weer die verdomde tegenstellingen tussen have's en de have not's. Bizar en ongemakkelijk; het het went nooit.
Keep it cool!
Op het platteland zie je niet veel veranderingen. In de grotere steden zijn meer auto’s en meer welvaart, maar de armen zijn nog steeds arm. Public schools vaak gesloten omdat onderwijzers niet komen opdagen.
We zitten nu in Kerala, dat is een communistische staat, welvaart is er wat hoger, is ook veel landbouw. Wat dan weer opvalt is dat het alcoholgebruik het hoogste van heel India is en 2 keer zo hoog dan gemiddeld.
Jij veel plezier in France, is zwembad nog blauw? hier groen ,maar dan komt door het water uit de backwaters
Groet
Ruud